Vetter

Vetter - Egerton
O firmi VETTER

Firmu je 1970. godine osnovao gospodin Herbert Vetter. Od samog početka firma radi na razvoju i proizvodnji opreme za polaganje kablova i izgradnju dalekovoda. Do sada je firma VETTER razvila mnogo novih proizvoda i znatno unapredila postojeće.

Danas firma VETTER zapošljava 20 ljudi koji rade u proizvodnji, savetovanju i prodaji. Pored najsavremenije poslovno-administrativne zgrade i dve proizvodne hale poseduju i moderan poligon za praktično prikazivanje i obuku.

Strategija VETTER-a je da bude u kontaktu sa korisnicima opreme i dobija povratne informacije o njihovim potrebama i problemima sa kojima se susreću. VETTER pruža savete prilikom odabira opreme koja će optimalno ispuniti zahteve kupca kao i savete za pravilno korišćenje iste.

VETTER takođe nudi i dvodnevne trening seminare na kojima će vrhunski stručnjaci, teoretski i praktično, obučiti Vaše osoblje u polaganju, uvlačenju i uduvavanju kablova. Nakon obuke Vaše osoblje će mnogo efikasnije i racionalnije obavljati poslove uz znatno manje troškove.

Obzirom na veliko iskustvo VETTER-ovih stručnjaka mogu Vam savetodavno pomoći i prilkom najkomplikovanijih poduhvata polaganja i uduvavanja kablova kao i izgradnje dalekovoda. Zato Vam iz VETTER-a poručuju:

Ako mislite da imate nerešiv problem, javite nam se. Mi volimo takve situacije i možda već imamo rešenje.

www.vetter-kabel.de/en/