Plumettaz

Plumett - Egerton Srbija
O firmi PLUMETTAZ S.A.

Firmu je davne 1923. godine osnovao gospodin Emile Plumettaz kao malu mehaničku radionicu za dizajn, razvoj i proizvodnju prototipnih mašina. Firma je kasnije počela razvoj mašina sa posebnom „twin capstan“ tehnologijom koje se koriste za uvlačenje kablova, izgradnju dalekovoda i održavanje visokih zgrada. Prateći razvoj telekomunikacionih kablova firma je sredinom osamdesetih proizvela i patentirala mašinu za uduvavanje optičkih kablova – CABLEJET i daljim razvojem tog tipa mašina postala svetski lider u ovoj oblasti.

Firma se stalno unapređuje i razvija te danas nudi sledeće grupe proizvoda vezanih za montažu kablova:

Firma danas zapošljava preko 100 ljudi i ima proizvodno-administrativne objekte površine preko 7700 m² i otvoreni prostor sa test poligonima površine preko 18000 m². Preko 90% proizvodnje namenjeno je izvozu. Plumett proizvodi distribuciju se posredstvom mreže zastupnika u preko 60 zemalja sveta.

Stručnjaci firme Plumett imaju veliko iskustvo u uvlačenju i uduvavanju kablova i mogu vrlo profesionalno obučiti Vaše osoblje za pravilan rad sa njihovim mašinama čime ćete postići optimalne rezultate. Takođe je obezbeđen i „after sales service“ kao i tehnička podrška svim korisnicima Plumett proizvoda.

www.plumettaz.com